"A ház téglából és
gerendákból épül.
Az otthon álmokból
és reményekből."

Bemutatkozás

Az ingatlanközvetítés számomra nem csupán munka, hanem hivatás, szenvedély, életem meghatározó része. 2010 óta vagyok aktív résztvevője az ingatlanpiac rohamosan változó, hullámzó világának, hozzájárulva ahhoz, hogy ügyfeleim megtalálják otthonukat, a helyet, ahol megvalósulhatnak álmaik.

Az Etikus Ingatlanos csoport és az Egylet Ingatlanközösség tagjaként minőséggaranciával, mérhető hozzáadott értéket teremtve dolgozom azon, hogy az ingatlant értékesíteni vagy vásárolni vágyók magas színvonalú szolgáltatásaimait jó érzéssel vegyék igénybe, elégedetten fogjunk kezet az első találkozáskor, majd a sikeres ügylet végén.

Csömörön élek, ezért elsősorban itt és a környező településeken dolgozom. Jól ismerem a helyi viszonyokat, az ingatlanpiaci keresletet és kínálatot, így szakértői segítséget tudok Önnek nyújtani, ha ingatlanát szeretné értékesíteni vagy éppen megtalálni álmai új otthonát. Az elmúlt közel egy évtized alatt széles kapcsolatrendszert építettem ki, megbízható és felkészült kollégákkal működöm együtt.

A legtöbb ügyfelem legfőbb vagyona az ingatlana, a kölcsönös bizalom, partnerség elengedhetetlen ahhoz, hogy jó érzéssel forduljanak hozzám. Maximális tisztelettel, professzionalizmussal, odafigyeléssel kezelek minden megbízást.

A megbízóimmal napi szinten tartom a kapcsolatot, hiszen a folyamatos információáramlás az alapja a felek naprakészségének. Komoly tapasztalataim vannak arról, hogy hogyan lehet egy ingatlan eladását a leghatékonyabban előkészíteni ahhoz, hogy az minél gyorsabban és főleg minél jobb áron keljen el.

Ma már a prémium minőségű hirdetés elkészítése, amely kiemeli az ingatlant a túlkínálatból nélkülözhetetlen. Fotográfus végzettségem segít a minőségi fényképek készítésében, hiszen egy hirdetési felületen ezek ragadhatják meg először a potenciális vevők figyelmét. A professzionális ingatlanfotózás, a 360 fokos ingatlanséta, illetve a videokészítés, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vevők az ön ingatlanára legyenek kíváncsiak a több ezer hirdetés közül.

Fontos kiemelni Home Staging szolgáltatásunkat, ami hazánkban teljesen új és szinte egyedülálló a piacon. Igény esetén lakberendezőt hívunk, aki textíliákkal, szőnyegekkel, kiegészítőkkel visz harmóniát az otthonába, hogy az a legszebb arcát mutassa a kamerának. Üres ingatlan esetén akár be is bútorozzuk(!) az ingatlant, hogy otthonosabb képet mutasson. Ezekkel az eszközökkel érhetjük el, hogy az ön ingatlanának eladása a lehető leghatékonyabb legyen.

Ehhez gyakorlott szakember és professzionális eszközök szükségesek, melyet együttműködő partnereim biztosítanak.

Az ingtalanközvetítés mellett az motivál, hogy szeretném, hogy szakmám hazánkban is méltán elismertté váljon. Köszönöm nyitottságát és a lehetőséget arra, hogy egy kávé mellett beszélgessünk a helyi ingatlanpiacról és megosszam az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat Önnel.

Forduljon hozzám bizalommal!

Szénási B. Viktória


Rólam mondták

Számomra mindig az ügyfelek megelégedése a legfontosabb, ezért büszke vagyok arra, hogy nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a munkámmal kapcsolatban.

„Vikit ajánlás útján kerestük meg. Az a hír járta, hogy ügyesen és gyorsan értékesít. Majd felhívtuk Vikit. Viki jött és intézkedett. Készültek szuper fotók, látványos videó, jöttek az érdeklődők és 5 hét után megérkezett a vételi ajánlat. Elfogadtuk. 5 hét, ennyi idő kellett, hogy megtalálja a vevőnket. Viki segítőkész, bármikor elérhető, a vele való együttműködés zökkenőmentes volt. Ezúton is köszönöm a munkáját!”
Referencia kép
Szűcs Judit
„Viki nagyon gyorsan talált vevőket, magyarán „pikk-pakk” eladta a lakásunkat, de amit nagyon fontos hangsúlyozni, hogy vele való munka alapvetően változtatta meg a szakmával kapcsolatos véleményünket. Viki jóval több mint kiváló ingatlanos, ami azonnal eszünkbe jut róla, az a bizalom, a barátság, az empátia és a humor. Jó hír, hogy eladta a lakásunkat, de egyben rossz hír, hogy így megszakad vele a napi kapcsolatunk. Bár lenne még néhány eladó ingatlanunk. ;)”
Referencia kép
Debóra és Zoltán
„Kedves ember és határozottság, ami ötvözi Vikit és munkáját. Mikor találkoztunk, inkább ismerkedéssel töltöttük az első alkalmat, hogy átérezzük miért is szeretném eladni az ingatlanom. A célom a gyors és biztonságos értékesítés volt, amit abszolút kihozott a helyzetből, hiszen két hét múlva már aláírtunk a vevővel. Minden pont úgy történt, ahogy elképzeltem, terveztem.”
Referencia kép
Somoskövy Noémi
„Nekünk a csömöri házunk eladásában segített Szénási Viki. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Mindenben segítőkész volt. Végig tartotta velünk a kapcsolatot. Pontos, megbízható. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne ingatlant eladni vagy venni.”
Referencia kép
Váradi-Nagy Gabriella
„Adott volt Csömörön egy ingatlanunk, ami a családi örökség részét képezte, rengeteg emlékkel karöltve. Sosem gondolkodtunk annak eladásán, próbáltuk az életet úgy igazítani, hogy ez a ház megmaradjon. Sajnos egy éven belül rengeteg változás állt be az életünkben. Nagyon nehéz döntés előtt álltunk, végül az eladás mellett döntöttünk. Vikire bíztuk az ingatlan eladását. Tudtuk milyen áron mozognak az ingatlanok Csömörön, ahogy azt is, hogy mi az az összeg, ami alatt nem válunk meg tőle. Viki ezen szempontokat maximálisan figyelembe véve, folyamatos tájékoztatás mellett mutatta az érdeklődőknek. Rugalmasság és megbízhatóság egyaránt jelen volt végig. Mindig elérhető volt az eladó és a vevők számára is. Szűk egy hónap alatt már vételi ajánlatokkal keresett meg minket. Ráadásul mind a két vételi ajánlat az elképzeléseink szerinti összeget tartalmazta. Racionális szempontok figyelmébe vételével kiválasztottuk a vevőt és a szerződéskötés kevesebb, mint 2 hét alatt meg is történt, kiszámítható és kedvező konstrukciók mellett. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával és a folyamat teljes lebonyolításával.”
Referencia kép
Primozics Eszter
„Köszönöm. Tudom, tudom. Ez már csak egy rövid, egyszavas mondat. Egy mondat, ami sok ember számára egy üres, érzelemmentes szóvá aszalódott a személytelen világban. Nekem ennél sokkal többet jelent.  Köszönöm, hogy a lakásom eladásakor - Jöttél és engem is hajtottál - Berendeztél és dekoráltál - Fotóztál és videóztál - Videót vágtál és szerkesztettél - Sales és marketing tevékenyéget folytattál - Lakást takarítottál és átrendeztél - A lakásomat sajátodként kezelted - Bennem tartottál lelket és motiváltál, akkor is ha sokszor csak féligazság volt :) - Szerintem otthon rituális táncot jártál és kecskét is áldoztál, hogy az eladás sikeres legyen.  Nekem ezt jelenti hogy KÖSZÖNÖM! Bárcsak mindenki, minden területen olyen lelkiismeretesen és profin végezné a munkáját mint TE!! Minden jót kívánok Neked”
Referencia kép
Alacsony Ádam
„Viki hozzáállásáról és szakértelméről, csakis pozitívan tudok nyilatkozni. Egy igazán profi hirdetést rakott össze, egy kiváló videó és profi fotók segítettek az eladásba. Folyamatosan kapcsolatban voltunk és sosem éreztem, hogy terhére lennék a kérdéseimmel, amiből minden napra jutott jó néhány. Megtaláltuk azt az árat, amit még én is reálisnak éreztem a lakásom eladásához, illetve a vevők is gyorsan jelentkeztek rá. Az adásvételi szerződés, illetve a vételi ajánlat is probléma nélkül rendkívül gördülékenyen ment. Csak azt bánom, hogy nem kerestem meg korábban, már amikor kipattant a gondolat a fejemből, hogy értékesíteném a lakásom. Ezeken túl még a következő ingatlan megszerzésében is segítségemre volt jó tanácsokkal vagy esetleg ingatlanok ajánlásával. Aki ingatlan vásárlásra vagy vételre adná a fejét, kétlem, hogy csalódik a végeredményben, ha Vikit választja.”
Referencia kép
Benkő Csenger
„Több hónapnyi sikertelen hirdetés után minden negatív tapasztalatunk és ellenérzésünk ellenére ingatlanos bevonása mellett döntöttünk. Vikit ajánlás alapján kerestük meg, és bár az első találkozás után nem oszlott el minden kétségünk, de nagyjából egy hét után kezdett letisztulni, hogy igenis a megfelelő szakember bőven hozzá tud tenni az értékesítési folyamathoz. A marketing megoldásai nagyon ültek, olyan potenciális vevőket tudott elérni, akiket magunktól nem tudtunk volna, az általános megbízás ellenére hetente többször egyeztetett velünk a lakás hirdetéséről, jó tanácsokkal látott el és sosem volt tolakodó vagy túlságosan rámenős. Az ingatlant a tervezett időn belül értékesíteni tudta. Elérte, hogy felülbíráljuk a prekoncepcióinkat: létezik jó ingatlanos, akinek tényleg olyan hozzáadott értéke van, ami bőven meghaladja a megbízási díjat. Köszönjük a munkádat.”
Referencia kép
Toplak Gábor és Takács Gabriella
„Szerencsére elég hamar megtaláltuk Viki segítségével a leendő otthonunkat, és bár láttuk, hogy sok munka lesz vele, nagyon megtetszett a ház elrendezése, és a környezet is. Nagyon jó volt, hogy gyakorlatilag Viki intézett mindent helyettünk, ami a szerződéskötéshez kellett, ő tartotta a kapcsolatot az eladókkal, ami nem volt egyszerű feladat, mert a családnak 4 tagja volt, és mindenki nagyon elfoglalt. Nagyon izgultunk, de végül egy nagyon meleg júliusi napon megkötöttük a szerződést. Megbíztunk benne, ő is Csömörön lakik, és szívét-lelkét beletette, hogy minden rendben menjen. Az igazi izgalom csak ezután következett, ugyanis nem szerettünk volna lemaradni erről a házról, de a mi házunkat is el kellett adni Zuglóban. Ráadásul családtámogatást és pénzpiaci hitelt is igényeltünk, így nagyon sokat veszthettünk volna, ha nem tudjuk gyorsan eladni a házunkat. Először megpróbáltuk saját magunk eladni, de az nem nagyon ment. Nagyon sokan jelentkeztek, megnézték vagy 20-an, elment vele rengeteg időnk, energiánk, de valahogy senki nem akarta megvenni, az idő pedig ketyegett. Akkor eldöntöttük, hogy megbízást adunk Vikinek és ez nagyon jó ötletnek bizonyult. Bíztunk a tapasztalatában, ismertük a munkáját, tudtuk nagyon jól, hogy jól kommunikál, és azt, hogy fotós is. Egyértelmű volt, hogy őt választjuk. És igazunk volt, hozott 2 vevőt, és mindkettő meg akarta venni. Végül mi választottuk ki, ki lesz a befutó.”
Referencia kép
Csurgai-Horváth Dorottya
„Szénási Viki személyében egy profi, lelkiismeretes és segítőkész ingatlanközvetítőt ismertem meg, akinek segítségével életem első saját otthonához juthatok, amiért nagyon hálás vagyok. Ezen kívül köszönöm Vikinek azt is, hogy általa dr. Szokolovszki Anikó ügyvédnőt is megismertem, akinek a személyében egyszerre ötvöződik egy magas szakmai színvonalon dolgozó ügyvéd és egy közvetlen és kedves fiatal családanya. További sok sikert kívánok mindkettőjüknek a jövőben, a szakmában és a magánéletben egyaránt!”
Referencia kép
Dr. Várhegyi Vera

Kapcsolat