Eladó Ház
144,9 millió Ft
Fényképes bejárás

A képekre kattintva megtekintheti azok nagyfelbontású változatát.

Videós bejárás

Az ingatlanról videós bejárás is készült, amely a mozgásnak köszönhetően a fényképeknél jobban tudja érzékeltetni az ingatlan adottságait, a terek nagyságát és az alapvető hangulatot. Az alábbi képre kattintva elindul ez a videó, javasoljuk a teljes képernyős megtekintést a részletek érdekében.

Rövid bemutatás

Csömöri kertes ház medencével és kerti tóval!

1. AZ INGATLAN HELYSZÍNE
A kertes ház Csömör kedvelt, Szőlőhegy részén helyezkedik el, közel a központhoz és a tömegközlekedéshez, mégis egy csendes, nyugodt környéken.

2. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI
2017-ben minőségi anyagokkal kivitelezett, minden igényt kielégítő 206 m2-es, 2 lakó szintes és egy szuterén szinttel rendelkező ház. 

3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
A földszinten egy tágas nappali modern konyhával (65nm), 2 szoba, fürdőszoba, valamint a nappaliból megközelíthető 40 nm nagyságú terasz található.
Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba, gardróbszoba került kialakításra.
A félszuterén szinten garázs, tároló helyiség és egy külön lakrész lett kialakítva, ami kiváló irodának is. Továbbá az udvaron is van 2 gépkocsi számára beállási lehetőség.


4. A HÁZ MÉRETEI:
Telek méret: 563 nm
Teljes méret: 206 nm
Szuterén szint: 52 nm
Földszint: 108 nm + 40 nm terasz
Emelet: 55nm

5. MŰSZAKI JELLEMZŐK
Az épület műszaki jellemzői kiemelkedőek: 38-as porotherm téglából készült, 15 cm-es homlokzati szigeteléssel. Fűtésre puffertartállyal kombinált vegyes tüzelésű kazán, valamint a legkorszerűbb hőszivattyú is rendelkezésre áll, a hűtő-fűtő klíma mellett.

6.KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK: A közel 600 négyzetméteres gondozott kert, csodálatos kis tó, úszó medence teszi még különlegesebbé ezt az otthont. A terület ideális pihenésre és kikapcsolódásra, kellemes sütögetésekhez vagy diszkrét baráti összejövetelekhez. A gondosan ápolt kert valódi gyermekparadicsom, ahol a kicsik szabadon játszhatnak, és ahol egy medence is rendelkezésre áll a nyári felfrissüléshez.

Ha nyugalomra, csendre, harmóniára vágyik, akkor itt minden pillanatban érezni fogja, hogy végre megtalálta az igaz otthont!

Részletes paraméterek

Az ingatlan az alábbi részletes paraméterekkel rendelkezik:

  • Ingatlan típusa: Kertes ház
  • Építés éve: 2017
  • Építőanyag: tégla
  • Ingatlan állapota: felújított
  • Épület állapota: felújított
  • Ingatlan össz.területe: 270
  • Telek mérete: 563
  • Emelet: 3
  • Szobák száma: 5
  • Fűtés: hőszivattyú, hűtő-fűtő klíma, puffertartályos vegyes tüzelésű kazán
További információk

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolat